Konference ke strategii Místní akční skupiny Blaník

Otevřené fórum pro Vás o rozvoji Vašeho působiště

20. listopadu 2014

konference-vLidé z Místní akční skupiny Blaník už několik měsíců pilně vyhotovují plán rozvoje zdejšího kraje. Všech, kteří bydlí v regionu Vlašimska, se tato takzvaná strategie týká. Dokument obsahuje oblasti a cíle, na které následující roky zaměří svoji pozornost obce, živnostníci, zemědělci, spolky i aktivní jednotlivci. Co strategie obsahuje a jak se s ní dá pracovat, vám 25. listopadu 2014 představí celodenní konference v Čechticích. Srdečně zveme všechny zájemce!

konference-iiKonference začne v 9 hodin v sále Sokolovny v Čechticích. Vstup na konferenci je samozřejmě zdarma včetně občerstvení. Velmi nám pomůže, když se zaregistrujete pomocí formuláře na www.masblanik.cz. Pokud se na místo nemáte jak dopravit, dejte nám o sobě vědět (na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefon 735 046 027, 777 567 177), pro větší počet účastníků zajistíme dopravu autobusem.

konference-ivDo programu konference se pak budete moci aktivně zapojit - třeba tím, že na místě vaše nápady a náměty zahrnete do strategie. Jde totiž o dokument, který vychází z potřeb lidí, kteří v tomto regionu žijí a chtějí se podílet na jeho zvelebování. Také se můžete stát novými kolegy již zapojených jednotlivců a společně s nimi plán rozvoje dopracovat a v následujícím období i realizovat.

Místní akční skupina Blaník oficiálně vznikla na jaře 2013. Tvoří ji nadšenci, aktivní lidé, zástupci spolků, zemědělci, podnikatelé i představitelé obcí a mikroregionů. Rozkládá se na správním území těchto obcí: Bernartice, Blažejovice, Borovnice, Ctiboř, Čechtice, Děkanovice, Dolní Kralovice, Dunice, Hradiště, Hulice, Chlum, Chmelná, Javorník, Kamberk, Keblov, Kladruby, Kondrac, Křivsoudov, Kuňovice, Libež, Loket, Louňovice pod Blaníkem, Miřetice, Mnichovice, Načeradec, Ostrov, Pavlovice, Pravonín, Radošovice, Rataje, Římovice, Slověnice, Snět, Soutice, Strojetice, Studený, Šetějovice, Tichonice, Tomice, Trhový Štěpánov, Velíš, Vlašim, Vracovice a Zdislavice. Ještě více informací o MAS Blaník najdete na www.masblanik.cz.

POZVÁNKA NA KONFERENCI

Text: Eva Vrzalová